Shooping - Film - Mat

Idag sto jeg og Marte opp kl 8. Herregud jeg trodde jeg skulle dø av trøtthet. Vi la oss halv 4 ellerno å skal opp kl 8.
Det var fordi vi skulle til byen halv 10. Jeg hadde ikke med men penger, så fikk jeg låne 140 kr av Marte, hun hadde egentlig med seg 300 kr. Men, Marte kjøpte seg sånn mascara fra Max Faktor for 140 kr ( sto det ), men hun måtte betale 159. Men det var bra det ikke var noe mer da.

Så kjøpte jeg meg sånn dekkstift greie, hehe.. Så spiste vi frokost der, Vi kjøpte pomefrites. Så gikk vi litt rundt der.
Men ofc måtte jeg på Bodyshop. Jeg bare elsker hele butikken der, kunne gjerne tatt den jeg. Hihihi..Så dro vi hjem når kl nermet seg 1-2 så dro vi hjem. Vi skal overnatte hos bestemora til Marte inatt, fordi mammaen og papapen er på hytta til Marte.


Men vi går sikkert ikke så tidelig opp til bestemora til Marte. De er naboer. Men istad så vi på 2 filmer. først Titanic 10 liv. Også Sveit og Rotta, og Ufomysterie. Ja, thehe..  Også spiste vi middag for noen timer siden, Kyllingvinger og ris.
Så spiste vi is og har kost oss. Men nå vet ikke jeg helt hva vi skal gjøre. Sikkert bare Chillern, og se på TV og data.-Maren♥

Én kommentar

ingvildpuuus

27.feb.2010 kl.21:16

Hmmm.. Innholds rik dag xD Kødda<3

Skriv en ny kommentar

Jenta med de rette ordene

Jenta med de rette ordene

12, Oslo

Jeg er ei jente på 12 år som fyller 13 i september. Lurer du på noe? Si ifraa

Kategorier

Arkiv

hits